Krasniqi është Asambleisti i vetëm nga subjekti politik Lëvizja Vetëvendosje dega në Sharr por ai edhe si i vetëm po mundohet që qdo keqpërdorim të pozitës zyrtare të raportojë në rrjetin social facebook . Ai së fundi ka bërë një reagim në lidhje me Drejtorinë e financave të komunës së Dragashit ku me tej thotë se dikush nga ky sektor po mundohet të bëjë llogari me tami si në kohët e vjetra përcjellë Tv Opoja

Postimi i Laurat Krasniqi në Facebook:
Sipas auditorit gjeneral, komuna e Dragashit ka të hyra nga Agjencioni Pyjor i Kosovës 11,999.00€. Ndërsa, sipas Drejtorisë për Ekonomi e Financa të komunës së Dragashit, të hyrat nga kjo kategori janë 11,798.82€. Për 200.18€ dikush po e mashtron opinionin publik dhe neve si përfaqësues të qytetarëve në legjislativ. Ps. Ka kalu koha kur llogaritë janë bërë me tami. I juaji, Laurati