Miq, shoke, familjare e dashamire, ka nderruar jete mësuesi Fehmi Selmani. Varrimi behet me namazin drekes në Fshatin Brrut.
Në një postim të fundit në rrjetin social facebook njofton Shkolla fillore e mesme e ulët Sezai Surroi në Bellobrad.

Pusho i qetë kolegu ynë mësuesi Fehmi Selmani, njeri si ju ka pak shoqëria! ishe dhe mbetesh gjithmonë shembull i njerëzisë, edukimit, arsimimit, tolerances e humaniznit. Të pakta janë fjalet që të përshkruhen vyrtytet tuaja njerzore. Të mëshiroftë i madhi Zot me mirësit e tij në botën e pavdekshme.