Një iniciativë për të u lavdëruar nga të rinjet e kuvendit të cilët sot organizuan pastrimin e aksit rrugor Bellobrad – Buzez.
Ata i pastruan të gjitha mbeturinat të cilat gjendeshin në ato ambiente.
Gjithashtu në këtë aksion vlen të përmendet edhe ndihma nga Policia e Kosovës të cilët ju garantuan siguri maksimale si dhe i ndihmuan të rinjët në punë ë tyre vullnetar.
Të rinjët e kuvendit për Tv Opoja thonë se ky nuk do të jetë aktiviteti i fundit për ne.