Në objektin e Kompanisë MEKA qdo ditë thuaj se ka ndonje vizitorë e sot në te ishte edhe Kryetari i rinisë Demokratike të Kosovës z. Donjet Bislimi .
Ai nga pronari i kompanisë z. Burim Piraj u informua për planet dhe zhvillimet në kompani por njëkohësisht ai u njoftua edhe për problemt që ka kompani me furnizimin e energjisë elektrike përcjellë Tv Opoja
Në një postim në rrjetin social facebook drejtuesit e Kompanisë MEKA ndjejnë kënaqësinë që të jenë nikoqire të Kryetarit Bislimi

Postimi i Kompanisë MEKA në Facebook:
Sot kemi pas kënaqësinë të jemi nikoqir të kryetarit të rinisë Demokratike të Kosovës Z. Donjet Bislimi me bashkëpunëtorë.
Ua prezantuam të arriturat në kompani dhe me planet zhvillimore për të ardhmen .
Nga Z. Bislimi morëm informata në lidhje me aktivitetet e Rinisë Demokratike për ti shtyrë proceset para njëherë dhe morëm mbështetje për realizmin e projekteve tona.
I informuan që furnizimi me energji elektrike është katastrofë!