Pasditen e sotme, Kryeministri i Kosovës Ramush Haradinaj, e kaloi në Bjeshkët e Sharrit, njofton Klan Kosova.

Këtë lajm, Haradinaj e bëri të ditur përmes disa fotografive dhe një përshkrimi të postuar në Facebook.

“Pasditen e sotme e kalova në Bjeshkët e Sharrit. Nga Maja e Njeriut mahnitëse pamjet e kësaj pjese të vendit tonë”, ka shkruar ai.