Pas shumë polemikave në mes të dy partive politike opozitare ne Komunen e Dragashit asaj te degës së LDK-së dhe asaj të VV-së në Dragash, asambleisti i kësaj të fundit, Laurat Krasniqi, në llogarinë e tij personale në rrjetin social facebook, ka postuar fotografi, ku në ato pamje shifen antarët e LDK-së dhe të PDK-së duke drekuar së bashku si dhe disa fotografi gjatë vizitës studimore ku ishin bashkarisht transmeton TV OPOJA.

Për më tepër shikoni dy reagimet e tij të bëra sot.

Shetitje me pare të komunës, plus meditje. Shefi i grupit parlamentar të LDK-së dhe 3 anëtar të tjerë nga shtatë sa i ka ky subjekt të pranishem në këtë ekspedit. Deri tani kam heshtur për hirë të respektit kolegial, por duke parë që ky respekt po keçpërdoret nga ana juaj e me keni lenë të vetëm për ti realizuar qëllimet tuaja. Nuk do të heshti asnjëher tash e tutje, por nuk do të bëhem palë me ju!

Drek me pare të komunës, prezentë edhe nënkryetari i LDK-së në Sharr. As agjend as delegacion as portokoll vetëm që janë marrë vesh LDK-ja dhe PDK-ja në Sharr. Nejse sofra i bënë bashk njerëzit. Kjo nuk ka ndodhë vetëm një herë, këto ftesa i kam refuzu i vetëm!