Tashmë është miratuar zyrtarisht projekt buxheti për vitin 2019, ku në të Komuna e Dragashit përfiton tre projekte të mbështetura nga Qeveria e Kosovës.
Zëvëndësministri Mevludin Krasniqi ka uruar qytetarët e Komunës së Dragashit për përfitimin e tre projekteve ku ai pretendon se dy nga to do të fillojnë këtë vit ndërsa do të mbarojnë në fund të vitit 2019, njofton Tv Opoja.

Postimi i Mevludin Krasniqi në Facebook:

“#ZYRTARE.
Sot, Qeveria e Kosovës e ka miratuar buxhetin për vitin 2019!
Pjesë e këtij buxheti është edhe Rruga Rajonale, Rehabilitimi (sipas projektit me Tre Korsi) Zhur- Dragash(Zaplluxhe)- Brod!
Gjithashtu, buxheti është ndarë edhe për projektet Brezne (Liqeni) -Trokan dhe Xërxë- Pllajnik, këto dy projekte pritet që të fillojnë këtë vit për të vazhduar në vitin 2019!

Mos të harrojmë, punëve të mira t’u themi punë e mbarë!”