Sot nxënësit e SHML “Ruzhdi Berisha” – Dragash po trajnohen nga Kryqi i Kuq i Kosovës -dega Dragash dhe NjPZSH për garat Republikane.
Poashtu vazhdon vlerësimi i nxënësve në Kreativitet Kulturor dhe Mendim Kritik nga Paneli Vlerësues Komunal njofton opoja.tv.
Sot vlerësohen nxënësit e shkollave “Zenuni” – Brod, “9 Maj” – Rapçë, “25 Maj” – Vraniç dhe “Fetah Sylejmani” – Dragash.