Një person i komunitetit goran nga Dragashi, ka raportuar se pas një mosmarrëveshje pronësore, fqiu i tyre i dyshuari shqiptar kishte shtënë me armë zjarri në drejtim të tyre.
Në vendin e ngjarjes janë gjetur dhe konfiskuar gjashtë gëzhoja.
I dyshuari është arrestuar, ndërsa arma M-70 me 65 fishek dhe pajisjet për mirëmbajtje e armës janë gjetur dhe konfiskuar në një shtëpi tjetër ku i kishte fshehur.Me urdhër të prokurorit i dyshuari është dërguar në mbajtje