Dega e LDK-së në Dragash sot ka mbajtur takimin e saj të radhës me kryesin e Partisë.

Si njera nga pikat kryesore në ketë takim ishte parapërgatitje për zgjedhjen e kryetarit të degës së LDK-së në ketë Komunë.

Sipas informacioneve të siguruara nga televizioni Opoja kuvendi i LDK-së në Dragash do të mbahet me 27 Qershor 2021 ku dhe do të bëhet zgjedhja e kryetarit të saj, po në këtë datë do të shfaqen edhe kandidaturat pretendente për kryetar të degës së LDK-së.

©TVOPOJA