Covid-19 në komunën e Dragashit

Raste Pozitive: 3
Raste Aktive: 0
Të Shëruar: 2
Të Vdekur: 1

Kategorizimi sipas fshatrave

  • Raste Pozitive
  • Raste Aktive
  • Të shëruar
  • Të Vdekur

Shperndarja e Covid-19 në të gjithë Kosovën, kategorizimi dhe numri i rasteve sipas qyteteve, grafikon i huazuar nga Koha.net

038 200 80 800

Për çdo rast të dyshuar na kontaktoni

LAJMET E FUNDIT

Prizreni sot me gjashtë raste pozitive me Covid-19

Sot më 25 maj 2020, me metodën RT-PCR, janë testuar gjithsej 243 mostra të...

Ramadani: Të mbahen maskat dhe të respektohet distanca

Drejtori i IKSHPK-së, Naser Ramadani, tha se kufizimet në lëvizjen e qytetarëve kanë pasur efektin...

Vitia tregon që as sot nuk ka asnjë të infektuar me Covid 19

Ministri në detyrë i Shëndetësisë, Arben Vitia, ka thënë në një konferencë për media, se...

Për herë të parë nga marsi, sot zero raste me COVID-19

Sot më 24 maj 2020, në Laboratorin e Mikrobiologjisë Molekulare në IKSHPK me metodën...

TRE TË SHËRUAR DHE KATËRMBËDHJETË RASTE ME COVID-19!

Sot më 20 maj 2020, në Laboratorin e Mikrobiologjisë Molekulare në IKSHPK me metodën...

Plotësoni pyetësorin dhe shikoni se a keni simptoma që kanë të bëjnë me virusin

Ilustrimet e të gjitha simptomave të mundshme të virusit

Ilustrimet e të gjitha masave parandaluese për ndaljen e virusit

Informohuni rreth orarit tuaj të lëvizjes për ditën e sotme.