Certifikohen pjesëtarë të FSK-së në trajnimin ,,Mbijetesë në Kushte Vere”

Në kazermën ,,Evropianët e Rinjë” të Regjimentit të Mbrojtjes Civile në Pomozatin, u mbajt ceremonia e certifikimit për pjesëtarët e FSK-së, të cilët përfunduan me sukses trajnimin: “Mbijetesë në Kushte Vere”.

Në këtë trajnim kanë marrë pjesë; pjesëtarë nga të gjitha njësitet e FSK-së. Trajnimi ishte intensivë dhe mjaft sfidues, por, pjesëmarrësit me angazhimin e tyre arritën që ta përfundojmë me sukses këtë trajnim.