Kandidati i LDK-së për kryetar të komunës së Dragashit Bexhet Xheladini në një postim të fundit të publikuar në rrjetin social Facebook thotë se Gjykata Supreme është tani më në 24 orëshin e fundit për të vendosur në lidhje me ankesën tonë njofton televizioni Opoja.

Lidhja Demokratike e Kosovës dega në Dragash ditën e shtunë të datës 20 Nëntor 2021 ka dorëzuar ankesë në Gjykatën Supreme për vendimin e PZAP-SË për anulimin e votave të ardhura me post.

Por ankesa e LDK-së në Gjykatën Supreme është marrë tek ditën e Hënë 22 Nëntor 2021 në procedim.
Dhe konform afateve ligjore pritet që mbrenda 72 orë të vendos në lidhje me ankesën LDK-së.

Ky është postimi i Xheladinit në Facebook

Te nderuar qytetare te Dragashit
Gjykata Supreme ende nuk ka njoftuar lidhur me ankesen tone.
Kane ngelur dhe ma pake se 24 ore deri ne perfundim te afatit ligjor.
Me respekt
Bexhet Xheladini