Sot në Këshillin e Bashkësis Islame në Dragash erdhi për vizit dhe urim kryetarit të sapo emruar Driton ef. Qengaj, kryetari i K.K Dragash z. Shaban Shabani me dy nënkryetaret z. Sherif Aga dhe z.Selami Saiti.

Pas urimeve të përzemerta të dy kryetaret u zotuan në thellimin e bashkëpunimit dhe angazhimit të përbashket te të dy institucioneve në tejkalimin e sfidave të popullatës tonë.