Deparatmenti i te rinjve organizoi iftar me te rinj nga Dragashi, te pranishmeve u drejtua Mr. Fejsal Spahiu nga departamenti i te rinjve BIK te cileve u deshiroj mireseardhje dhe u premtoi qe se shpejti me vullnetin e Allahut do te hapet edhe dega e departamentit ne Dragash dhe me kete shpresojme qe ky takim i ramazanit te jete vetem fillimi i takimeve tona vellazerore.