TV OPOJA
Aktualitet

U mbajt takimi i dytë publik me qytetar për këtë vit (Video, Foto)

Sot në sallën e kuvendit komunal në Dragash me organizimin e kryetarit të komunës u mbajt takimi i dytë publik me qytetar për këtë vit.

Takim ky në të cilin përfaqsuesit e fshatrave adresuan problemet me të cilat po ballafaqohën qytetarët e komunës sonë, para panelit dhe kryetarit Shaban Shabani.

Ne fillim të takimit kryetari Shabani prezentoi para të pranishmëve arritjet e deritashme nga kuvendi komunal dhe komuna e Dragashit, e me pas u hap edhe debati i lir me qytetar.

Problemet kryesore që u parashturan ishin projekti i rregullimit të sheshit dhe trotuarit në qytezen e Dragashit si dhe mirmbajtja e rrugëve gjat dimrit, njëherit pati edhe probleme të parashtruara nga komuniteti goran të cilët pranuan përgjigje si nga kryetari poashtu edhe nënkryetari i komunës.

©TVOPOJA

Lajme të përafërta

Komuna e Dragashit vendos shitjen e automjeteve jashtë funksionit

TV OPOJA
November 21, 2018

Duke luajtur me armë gjuetie në shtëpi, plagoset një i mitur në Dragash

TV OPOJA
July 5, 2021

Stadiumi i shkollës fillore “28 Nëntori” në Bresanë është në gjendje të mjerueshme

TV OPOJA
October 25, 2018
Exit mobile version