TV OPOJA
Aktualitet

Telegram ngushëllimi familjeve të viktimave në aksidentin tragjik në Bullgari nga kryetar aktual i komunës së Dragashit

Kandidati i PDK-së për kryetar të komunës së Dragashit njeherit edhe kryetar aktual i kesaj komune nepermjet një postimi në llogarinë e tij në Facebook ka derguar një telegram ngushëllimi familjeve të viktimave të aksidentit të sotëm në Bullgari.

Ky është postimi i Shaban Shabanit në Facebook

Bashkëndjej me familjet që humbën më të dashurit e tyre dhe shërim sa më të shpejt për të mbijetuarit.
Ngushëllime!

Lajme të përafërta

Kuvendi i Dragashit voton ndërprerjen e investimeve të mëtejme në hidrocentrale

TV OPOJA
November 23, 2018

Kryetari Shabani lidhë marrëveshje bashkëpunimi me organizatën ” QATAR CHARITY ” në favor të fëmijëve pa prindër

TV OPOJA
April 4, 2019

Synohet vendosja e standardeve parashkollore të cilësisë së lartë

TV OPOJA
July 8, 2021
Exit mobile version