TV OPOJA
Kronika

Shoqata e Afaristëve “SHARRI” mbrëmë organizoi iftar të përbashket (Video, Foto)

Shoqata e Afaristëve “SHARRI” mbrëmë organizoi iftar të përbashket me gjithë krerët e institucioneve dhe strukturave tjera brenda komunës.

Nepërmjet këti iftari dhe tubimeve të tilla synohet të forcohet edhe më shumë bashkpunimi me njëri-tetrin gjë që do të ndikonte në të mirë të qytetarit, të ftuar në këtë iftar ishin Kryetari i Komunës me stafin komunal, përfaqësues nga KBI në Dragash, nga Policia e Kosovës e nga Kfori Turk, kryetarët e degëve të partive politike në Dragash, përfaqësues nga OVL e UÇK-së e nga familjarët e dëshmorëve dhe shumë struktura tjera nga institucionet lokale.

Në një prononcim për media kryetari i shoqatës së afaristeve z. Burim Piraj theksoi se nepërmjet këti iftari dhe organizimeve të tilla synohet të perqohet mesazhi për bashkpunim në mes afaristeve të komunës, gjë që do të ndikoj në të mirë të të gjithëve e në veqanti në të mirë të qytetarit.

©TVOPOJA

Lajme të përafërta

Filloi mbarë Testi i Maturës Shtetërore 2020 në komunën e Dragashit (Video)

TV OPOJA
August 29, 2020

Uran Halimi zgjidhet kryesuës i asamblesë komunale (Video, Foto)

TV OPOJA
December 30, 2021

Biznesmeni nga Opoja dhuroi 30 pako ushqimore për projektin Sofra e Ramazanit 2021

TV OPOJA
April 22, 2021
Exit mobile version