TV OPOJA
Kulturë & Art

SHKA Bresana fituese e çmimit Malësorja në Festivalin “Hasi Jehon” 2022

Sot, u mbajtë nata e tretë njëherit nata finale e festivalit “Hasi Jehon”, e dyta në radhë performoi “SHKA Bresana” ku para të pranishmëve të shumtë paraqiti: Vallet, këngët, traditat dhe zakonet e trevës së Opojës.

Performanc kjo e cila u prit shumë mirë edhe nga të pranishmit e poashtu edhe juria profesionale të cilët e vlerësuan këtë paraqitje me çmimin Malësorja ose Vendi i dytë në festival.

Kujtojm se kjo ishte paraqitja e 21-të e ansamblit nga Bresana në festivalin “Hasi Jehon”, festival ku çdo vit vlerësohen me çmimet kryesore të festivalit.

Lajme të përafërta

Ndotja e lumenjve, reagon inspektorati komunal

TV OPOJA
February 24, 2020

U investua vitin e kaluar, por rruga sërish kthehet në gjendje të njëjtë!

TV OPOJA
April 8, 2019

Çafka e përhimt vizitore e rrallë në liqenin e Breznes

TV OPOJA
November 3, 2018
Exit mobile version