TV OPOJA
Aktualitet

Nesër pritet të mblidhet kryesia e degës së PDK-së në Dragash.

Sipas disa burimeve të sigurta mbrenda strukturës së degës së PDK-së në Dragash, televizioni Opoja merr vesh se neser me datë 21 Maj 2021 do të mblidhet kryesia e PDK-së.

Kryetari i degës së PDK-së zotëri Vehbi Nazifi i kontaktuar nga redaksia jonë thotë se mund të ju konfirmoj ketë takim i cili do të mbahet neser.

Sipas tij ky është takim i rregullat të cilin e mbajmë një herë në muaj me strukturat e partisë.
Ai nuk deshi të jep me shumë informacione për ne nese në ketë takim do të bisedohet për zgjedhjet e ardhshme lokale.

Lajme të përafërta

Selmanaj: Mjeku ka dy vula, një të Serbisë, një të Kosovës – kjo ndodh në fshatrat e rajonit të Gorës së Dragashit

TV OPOJA
May 16, 2019

Laurat Krasniqi nga VETËVENDOSJE! nuk barazohen pasqyrat financiare të Auditorit Gjeneral dhe Komunës së Dragashit.

TV OPOJA
October 26, 2018

Gjendet një kaproll i mbytur në rrugën Dragash- Pllavë, bëhet thirrje për mbrojtje të kafshëve

TV OPOJA
July 20, 2020
Exit mobile version