TV OPOJA
Aktualitet

Nesër mbledhja e Kuvendit Komunal të Dragashit, këto janë pikat e rendit të ditës (Dokument)

Nesër me 13 janar, në ora 10:00, do të mbahet mbledhja e parë e rregullt për vitin 2022, e Kuvendit Komunal të Dragashit, raporton televizioni Opoja.

Kjo seancë do të transmetohet drejtpërdrejtë edhe në Televizionin Opoja.

Në rend dite janë dy pika e ato janë:

Miratimi i procesverbaleve nga mbledhja e I-rë dhe e II-të për vitin 2021 dheZgjedhja e Nënkryetarit për komunitete të komunës së Dragashhit.

Mbledhja mbahet në sallën e Kuvendit Komunal të Dragashit

Lajme të përafërta

Dhjetëra familje në Dragash janë mbështetur me pako ushqimore nga “Shoqëria e Bashkuar”

TV OPOJA
February 15, 2020

Zbulohet pllaka përkujtimore e dëshmorit të kombit, Vahidin Hajrizi (Video, Foto)

TV OPOJA
June 15, 2021

Ishin nxënës në vitet e 60-ta sot vizituan shkollën “Sezai Surroi” në Bellobrad pas 6 dekadave

TV OPOJA
May 22, 2021
Exit mobile version