Sezoni veror veç sa ka filluar e ku të gjithë jemi në pritje të projekteve të ndryshme muzikore nga Estrada të cilët qdo herë na sjellin risi të shumta.
Pas një komunikate për media nga drejtuesit e qeverisë së Kosovës ku theksuan lejimin e Dasmave shumë nga këngëtarët e estradës të gëzuar nga ky lajm filluan të publikojnë projektet e tyre të cilat kishin pregaditë për ketë sezon.

Njeri nga projektet i cili është bërë tejet viral kohëve të fundit është ai i kengetarës Saranda Krasniqit e cila i përkushtohet festës së Dasmës.

Një tekst i bukur dhe shumë emocionues i pregaditur nga tekst shkruesi Sami Aliu e nën aranzhmanin e kompozitorit të njohur nga Shkupi “Xheni” sigurisht se do të jetë një projekt Bombastik.
Kënga e titulluar Motra për Vëlla padyshim se do të jetë një nga hitet më të ndegjuara përgjatë sezonit veror dhe jo vetëm.