TV OPOJA
Arsim

Mbahet orë historiko-letrare në SHML “Ruzhdi Berisha” për nder të Pavarësisë (Video, Foto)

Gjatë ditës së sotme në shkollën e mesme të lartë “Ruzhdi Berisha” në Dragash me rastin e 14 vjetorit të pavarësisë së Kosovës është mbajtur orë historiko letrare.

Me një fjalë rasti drejtori i shkollës z. Shukri Nebiu, shprehu respekt e falënderim për të gjith ata që sakrifikuan për liri, e njëherit uroi festën e Pavarësisë, ndersa drejtori i arsimit z. Selim Kryeziu perpos urimit të Ditës së Pavarësisë, u kërkoi nxënësve që të mësojne sa më shumë e ta bëjne këtë shtet më të mire se që është sot.

Në vazhdim nxënësit prezentuan me programin e tyre para të pranishmeve me histori, poezi e këng.

Lajme të përafërta

Drejtoria e Arsimit dhe Organizata Jo qeveritarë THY, takim me nxënësit maturantë, me temë “Orientimi në karrierë”

TV OPOJA
April 30, 2019

Bukuritë natyrore në fshatin Xërxë të Opojës

TV OPOJA
May 11, 2019

Bashkëpunimi në mes drejtoris së arsimit dhe KFOR-it, e bën Bresanën me klas moderne për parafillorët

TV OPOJA
February 3, 2020
Exit mobile version