TV OPOJA
Aktuale

Manifestohët dita e shkollës “Ulina” (Video, Foto)

Me një program të pasur artistik me këng, poezi e valle para një numri të madh të pranishmëve u manifestua dita e shkollës “Ulina” në Kosavë.

YouTube Poster

Drejtori i kësaj shkolle z.Hysen Tytyri falendëroi të pranishmit si dhe uroi mësimdhënësit e nxënësit për ditën e shkollës, një fjal rasti e moren edhe nënkryetari i komunës z.Selami Saiti si dhe drejtori për arsim në Dragash z. Vloran Cenaj.

Manifestimi vazhdoi me program artistik i pergaditur nga nxënësit me këng, poezi e valle.

Lajme të përafërta

Synohet vendosja e standardeve parashkollore të cilësisë së lartë

TV OPOJA
July 8, 2021

Nuk votohet rezoluta që i ndalon Thaçit të dialogojë për kufijtë

TV OPOJA
November 23, 2018

Buxheti për shërbimet sekrete amerikane u rrit në vitin 2018

TV OPOJA
October 31, 2018
Exit mobile version