TV OPOJA
Aktualitet

Kaltrina Salihu zotohet para kryeministrit për të bërë ndryshimin në komunën e Dragashit

Kaltrina Salihu, kandidatja e përbashkët nga Lëvizja Vetëvendosje dhe lista Guxo për të parin e komunës së Dragashit sot kishte një takim me kryeministrin Albin Kurtin njeherit edhe kryetar i Lvv-së.

Në këtë takim të parë para nisjes së fushatës elektorale për zgjedhjet lokale ajo u zotua se do të bej ndryshimin në komunën e Dragashit.

Ajo premton se me punë dhe angazhim të përbashkët do të ju jepet hapësirë të rinjve të bëhen pjesë e proceseve zhvillimore.

Ky është postimi i plotë nga Kaltrina Salihu kandidate për të parin e komunës së Dragashit.

Takimi i parë zyrtar me kryeministrin para fillimit të fushatës për zgjedhjet komunale, ishte ritheksim i zotimit për të bërë ndryshim në Dragash.
Me guxim dhe punë të përbashkët është koha t’i ofrojmë hapësirë të rinjëve dhe grave të bëhen pjesë akitive e proceseve zhvillimore.

Dragashin do ta bëjmë të jetueshëm e do t’ia kthejmë sharmin që e ka patur e meriton ta ketë.
Bashkë me ju qytetarë, për fitoren tonë të përbashkët, për fitoren e të gjithëve, secilës dhe secilit.

Lajme të përafërta

Thyhet faqja e LV në Sharr reagon kjo e fundit!

TV OPOJA
October 11, 2020

Trajnimin treditor për 45 mësimdhënës të Komunës së Dragashit

TV OPOJA
March 28, 2019

Në Dragash do të organizohet panairi me bio produkte nga Sharri (Njoftim)

TV OPOJA
October 13, 2020
Exit mobile version