TV OPOJA
Aktualitet

Ftesë për të rinjtë për t’u bashkuar me Forcat e Sigurisë së Kosovës.

Dje,Zëvendës Ministri i Mbrojtjes, Adnan Rexhepllar, së bashku me bashkëpunëtorët e tij, vizituan Komunën e Dragashit dhe me atë rast zhvilluan një takim me Kryetarin e Komunës së Dragashit, Shaban Shabani dhe bashkëpunëtorët e tij njofton televizioni Opoja.

Ata morën pjesë në takim në emër të Ministrisë së Mbrojtjes së Kosovës dhe kërkuan që të rinjtë nga komuna e Dragashit të aplikojnë për kadet në Forcat e Sigurisë së Kosovës.

Lajme të përafërta

ABIDIN LEPRAJ – SAKRIFIKOI ÇDO GJË PËR LIRINË E KOSOVËS

TV OPOJA
May 13, 2019

KF OPOJA e përmbyll sezonin vjeshtor si fituese e të gjitha ndeshjeve!

TV OPOJA
November 21, 2021

Sheiku i Opojës: Kam qef me i pasë tri gra sepse shtatë janë shumë

TV OPOJA
November 19, 2021
Exit mobile version