Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Klubi i kuajve Liridona dhe e ardhmja e garave me kuaj.

Garat e kuajve janë tradit në treven e Opojës, por nga tradita klubi i kuajve Liridona ka arritur në suksese shumë të...

Pllajniku vendbanim malor që shtrihet në pllajen e Sharrit

Shkruar nga Muharrem Qafleshi Vendbanim në trevën e Opojës, 10 km në verilindje të Sharrit. Është vendbanim malor që shtrihet në pllajen e Sharrit, në...

Manifestohet dita e shkollës njëherit emrohet shtëpia e kulturës në Bresanë...

Në një program ku ishin të pranishëm familja e dëshmorit Alajdin Xhezairi, kryetari i komunës se bashku me zyrtar tjer komunal, drejtor nga të...

Fshati Kuk, qe ruajti tiparet shqiptare

Fshati Kuk është një ndër fshatrat me bukuri të rrallë të Opojës. Bedri Halimi, përfaqësues i fshatit Kuk, thotë se fshati shtrihet rrëzë Sharrit...

Poezi nga Sahit Osmani kushtuar “Zogjve në ikje”

Sahit Osmani Juve zogj që ikni në shtegëtim Ne nuk do t’ua prishim çerdhet E dimë se i ngritët me mundim Pa ndonjë arkitekturë moderne Thërmohen gjethet degëve të...

Në Bresanë manifestim për nder të natës së Mevludit (Foto)

Në xhamin Mehmet Kuklibeu në Bresanë u mbajt manifestim që organizohët me rastin e ditës se Mevludit ose ndryshe përkujtimi i lindjës së Muhamedit a.s.. Nxënësit...

Mulliri në Prizren, vendi ku disa njerëz besojnë se mund të...

Rrjedha e Lumbardhit përgjatë qytetit të Prizrenit është përdorur shumë për funksionimin e mullinjve, e të tillë dikur kishte shumë. Sot në Prizren mund ta...

“Funksionimi i Këshillave të Prindërve dhe bashkëpunimi me institucionet shtetërore”. ishte...

Sot është organizuar tryeza e rrumbullakët "Funksionimi i Këshillave të Prindërve dhe bashkëpunimi me institucionet shtetërore”. Pjesë e takimit të së enjtës në Prizren, organizuar...

Krenar të jesh opojali

Opoja është treva më e pastër etnikisht, me popullsi qind për qind shqiptare. Atje nuk ka asnjë familje serbe, turke, boshnjake, rome etj. Është...

Opoja, trevë malore në komunën e Dragashit

Emri Opojë është termë mjaft i vjetër i cili në burime të shkruara hasët që në shekullin e mesëm. Opoja në atë kohë konsiderohej...
error: Përmbajtja është e mbrojtur !!