Drejtori i arsimit në Dragash, telegram ngushëllimi për familjen e mësuesit...

E nderuara familje Selmani, Më lejoni që të shpreh ngushëllimet e mija më të thella për ndarjen nga jeta të mësimdhënësit, Fehmi Selmani. Me ndarjen e...

Ndërroi jetë mësuesi Fehmi Selmani

Miq, shoke, familjare e dashamire, ka nderruar jete mësuesi Fehmi Selmani. Varrimi behet me namazin drekes në Fshatin Brrut. Në një postim të fundit në...

Njoftim për nxënësit dhe mësimdhënësit e komunës së Dragashit

Njoftim Të nderuar, Duke u mbështetur në zbatimin e vendimit të Qeverisë së Republikës së Kosovës Nr.07/63, në zbatimin e vendimit të Qeverisë Për Planin e...

Mësimdhënësit e SHMB “Qazim Shehu” ndjekin për së afërmi orët...

Sot, në vazhdën e bashkëpunimit në mes të dy shkollave të binjakëzuara, SHFMU “Fetah Sylejmani” Dragash dhe SHMB “Qazim Shehu” Shtiqën-Kukës, Drejtori i SHFMU...

Drejtori i Arsimit në Dragash, telegram ngushëllimi për mësuesin Shani Ramadani

E nderuara familje Ramadani, Më lejoni që të shpreh ngushëllimet e mija më të thella për ndarjen nga jeta të mësimdhënësit, Shani Ramadani. Me ndarjen e...

Drejtoria e Arsimit dhe Organizata Jo qeveritarë THY, takim me nxënësit...

Drejtoria e Arsimit dhe Organizata Jo qeveritarë THY përfitues i Programit ERASMUS+ sot më datën 30.04.2019 në orën 11, në sallën e Kuvendit Komunalnë...

Kultura dhe mjedisi shkollor në komunën e Dragashit

Kujdesi ndaj mjedisit të pastër dhe të rregulluar duhet të praktikohet , në nivel individual, të organizatave dhe të qeverisë, në dobi të mjedisit...

Manifestohët dita e shkollës Fetah Sylejmani (Video, Foto)

Sot, 26.04.2019 u manifestua dita e shkollës fillore dhe të mesme të ulët Fetah Sylejmani në Dragash, manifestimi filloi me homazhe pran varrit të...

DREJTORËT E TRI SHKOLLAVE KANË NËNSHKRUAR ZYRTARISHT MEMORANDUMIN E BASHKËPUNIMIT NDËRMJET...

Pas takimit paraprak të tri shkollave që patën realizuar drejtorët e tri shkollave, Fadil Shaqiri -Bardhoc, Haxhi Lajqi -Dacaj dhe Ziqiri Skenderi -Bellobrad,...

Mësuesi Ymridin Myrtezani pensionohet me një poezi shumë emocionuese

Sot ishte dita e fundit e punës së tij për mësuesin Ymridin Myrtezani. Mësuesi i ciklit klasor në SHMU “28 Nëntori” në Bresanë të Dragashit...