Në Bresanë është mbajtur turniri “Bresana e Bashkuar”

Në shkollën "28 Nëntori" në Bresanë është mbajtur turniri "Bresana e Bashkuar" Me interesim mjaft të lartë nga shikues të ndryshëm, dhe me lojëra me...

Dretori i Arsimit Vloran Cenaj ka nënshkruar memorandum bashkëpunimi me...

Busulla.COM është platformë zyrtare e MASHT-it për këshillim dhe orientim në karrierë. Ky projekt është pronë e ministrisë, e mbështetur nga Qeveria e Luksemburgut...

Tetë persona në Dragash bëhen për spital

Tetë persona janë rrahur ashpër mesvete në Dragash. Policia e Kosovës njofton se të dyshuarit janë meshkuj të cilët janë përleshur mesvete. Personat kanë pranuar trajtimin...

E aksidentojnë duke ecur, invalidit të Luftës i kërkohet që edhe...

Myzafer Ramadani, veteran si dhe invalid i luftës, ditë më parë kishte pësuar një aksident të rëndë. Në fshatin Bellobrad të komunës së Dragashit, Myzaferi...

Filluan punimet për Rehabilitimin dhe Zgjerimin e rrugës:Zhur-Dragash-Brod dhe Tyrbe -Zaplluxhe

Kryetari i Komunës së Dragashit, Shaban Shabani me ministrin e Infrastrukturës dhe Transportit Pal Leka, dhe zëvendësministri Mevludin Krasniqi dhe ministra të qeverisë sot...

Nënshkruhet kontrata, punimet fillojn në gusht për projektin e rrugës me...

Porjekti i shumëfolur për vite me radh siç duket po fillon, sot është nënshkruar kontrata për Zgjerimin/Rehabilitimin e rrugës: ZHUR-DRAGASH-ZAPLLUXHE-BROD. Një investim i cili...

Sërish është aksidentuar një kamion në dalje të fshatit Plavë të...

Të mërkuren sërish është aksidentuar një kamion në dalje të fshatit Plavë të Dragashit, fatmirësisht pa të lënduar. Këto aksidente po ndodhin sidomos në...

Theren me thikë dy pylltar në Dragash

Dje dy zyrtarë të Agjencisë Pyjore të Kosovës, po ushtronin kontroll dhe po kryenin detyrën në zonën e fshatit Orqushë, K.K Dragash, me ç’rast...

Fillon furnizimi i shkollave me lëndë djegëse në komunën e Dragashit

Komuna e Dragashit në faqen e saj zyrtare në facebook, ka  njoftuar se pas përmbylljes së procedurës së ofertës publike për lëndët djegëse për...

Dhjetë të akuzuarit mohojnë se kishin lejuar bagëtitë të kullosnin në...

Dhjetë të akuzuarit për asgjësim apo dëmtim të pasurisë, Latif, Ymerjet dhe Lidiron Krasniqi, Hajdar, Miradif dhe Bedri Gashi, Hyrmet, Ilir dhe Gazmend Kryeziu...