Publikohën rezultatet, shumë nxënës fituës nga komuna jonë në Garat e...

Krenar dhe të lumtur me suksesin e nxënësve të komunës së Dragashit në Garat e Diturisë, në Nivelin Republikan. Ajla Sylejmani (klasa V) – vendi...

Mbahet Gara Nacionale e Diturisë në Nivelin Republikan

Pas përfundimit të garës komunale dhe shpalljes së nxënësve fitues, sot më 12 korrik 2019 në hapësirat e Kolegjit AAB në Prishtinë po mbahet...

Fillon furnizimi i shkollave me lëndë djegëse në komunën e Dragashit

Komuna e Dragashit në faqen e saj zyrtare në facebook, ka  njoftuar se pas përmbylljes së procedurës së ofertës publike për lëndët djegëse për...

Dhjetë të akuzuarit mohojnë se kishin lejuar bagëtitë të kullosnin në...

Dhjetë të akuzuarit për asgjësim apo dëmtim të pasurisë, Latif, Ymerjet dhe Lidiron Krasniqi, Hajdar, Miradif dhe Bedri Gashi, Hyrmet, Ilir dhe Gazmend Kryeziu...

Breshër në Dragash

Në komunën e Dragashit pasditen e sotme ka rënë breshër. Lexuesit kanë dërguar disa fotografi ku shihet se madhësia e breshrit është mjaft e madhe. Moti...

LETER E HAPUR DREJTUAR KRYETARIT TE KOMUNES SE SHARRIT, SHABAN SHABANI

I nderuar kryetar, ne cilesine e qytetarit te Sharritt, dhe si nenkryetar I LVV-se, Qendra ne Sharr, vendosa te te shkruaj nje leter te...

Fshati Shajne në Dragash me pamje mahnitëse dhe vendi më karakteristik...

Komuna e Dragashit që gjenden në pjesën jugore të Kosovës është vend në një lartësi mbi detare mbi 1 mijë metra, ku edhe është...

Gropat në rrugën Zhur Dragash secila me nga një histori të...

Relacioni i rrugës nga Prizreni që të shpie për në drejtim të komunës së Dragashit, për një qytetarë të kësaj të fundit ishte jo...

Pjesëmarrje masive e nxënësve të Dragashit në Garat Nacionale të Diturisë...

Komuna e Dragashit duke u mbështetur në zbatimin e vendimit të Qeverisë së Republikës Nr.01/86, për Planin e Veprimit të Koordinatorit Nacional për Kulturë,...

Fatmir Halili, ata që degraduan sistemin arsimor, e sulmojnë paturpshëm Ministrin...

Kjo gjendje në arsim është ekskluzivisht nga ata që sot sulmojnë paturpshëm Ministrin Bytyqi dhe MASHT-in. Janë më pakë se dy vite që NISMA...

POSTIMET E FUNDIT

Thirrje qytetarëve të Prizrenit për protestë paqësore

Të nderuar qytetarë të Prizrenit, zejtarë, organizatat joqeveritare dhe klubet sportive dhe të gjithe qytetarët e qytetit të Prizrenit. Në pamundësi për t’i adresuar...

Organizohët festivali i parë mbarkombëtar në Dragash, Opoja Vallëzon (Njoftim, Info)

Për herë të parë në komunën e Dragashit po organizohët një festival mbarkombëtar folkloriko-burimor me karakter garuës në të cilin do marrin pjes dhjetra...

RAMUSHI PËRBALLË SPROVËS SË RADHËS

Kur pas Hagës, Haradinajn e priten si hero, m'u duk e tepruar ( e çfarë pastaj se doli i pafajshëm? Ky është heroi?). Kur...