Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Fetva për lejimin e marrjes së kredisë me kamatë për nevoja...

Në bazë të nenit 10 dhe nenit 33, të Rregullores së punës së Këshillit të Muftijëve, Këshilli i Muftijëve të Bashkësisë Islame në Bosnjë...

O Baba , sa kushton një orë e kohës tënde?

Shkruan: Dr. Xhasim el-Mutawa’ ‎ I kam pyetur njerëzit e mbledhur rreth meje për dhuratën më të mirë që mund t'ua dhurojmë ‎fëmijëve tanë. Mendimet...

Letër nga Nëna jote e gjorë

Biri im! ‎ Kjo është një letër nga nëna jote e gjorë. Më vjen turp të shkruaj, pas një pasigurie dhe pritjeje ‎të gjatë, e...

Ku është zhdukur modestia e njerëzve të ditur?

Edhem Sherkavi Historianët muslimanë pajtohen se leksikoni biografik ‘Sijer el-‘alem en-nubela’, i imam Edh-Dhehebiut, është vepra më e mirë dhe më përmbajtësore e këtij lloji në historinë...

Miliarderi musliman: Për shkak të një riali, mësuesit tij i dhuroi...

“Isha i varfër deri në atë masë, sa që nuk mund të merrja pjesë në një ekskursion shkollor, ku për pjesëmarrje më nevojitej vetëm...

As këtë vit nuk nis ndërtimi i Xhamisë Qendrore në Prishtinë

Ndërtimi i Xhamisë së Madhe në Prishtinë pritet të fillojë në pranverën e vitit të ardhshëm, ka bërë të ditur zëdhënësi i Bashkësisë Islame...

Detyrat e fëmijëve ndaj prindërve

Falënderimi i talon Allahut, i cili librin e tij ia zbriti robit të Vet, u kujdes për ftesën e Tij, dhe e ‎obligoi që...

Botohet dhe shitet ilegalisht libri i autorit Kasam Muhameti

Libri "Shkrim-Leximi Arab-Kuranor" i autorit Kasam Muhameti botohet edhe shitet pa dijen e vet autorit duke shkelur çdo të drejt autoriale. Libri i cilsuar si...

Vendimi i Gjykatës Evropian nëse dikush tenton t’i thotë profetit Muhamed...

Shkruan: Arianit Koci Edhe liria e shprehjes e ka një tavan, të cilin nuk bën ta kalosh, sidomos kur një liri e tillë fyen ndjenjat...

Ribotohet libri “Shkrim-leximi Arab-Kuranor” i autorit Kasam Muhameti 

Libri "Shkrim-Leximi Arab-Kuranor", i autorit Kasam Muhameti, i cili botohet për të tretën herë, sapo ka dalur nga shtypi dhe falë donatorëve, edhe ky...

POSTIMET E FUNDIT

Urimi i kryetarit Shaban Shabani për ushtrinë

Të nderuar qytetarë të komunës së Dragashit, familjarë të ushtarakëve tanë, familjarë të dëshmorëve, ushtarakë që shërbeni në Ushtrinë e Kosovës , sot...

Opojanja Fillesa Fejziu është shpallur atletja më e mirë e vitit 2018

Opojanja e cila jeton në Prishtinë , Fillesa ( Halil ) Fejziu ,nga Federata e Atletikës e Kosovës, është shpallur atletja më...

Franca e njeh Ushtrinë e Kosovës

Në tri gjuhë, në frëngjisht, në shqip e në serbisht, është shkruar miratimi i shtetit francez për Ushtrinë e Kosovës.