KEK-u, shkaktari më i madh për ndotjen e ajrit në Kosovë

Gjilani është komuna me ajrin më të ndotur në Kosovë në periudhën e fundit, ndonëse shumë prej qytetarëve mund të mendojnë se Prishtina zë...
Komuna e Dragashit

Kryetari i Dragashit përgëzon investimet në rrjetin elektrik

Kryetari i Dragashit Shaban Shabani është ndarë i kënaqur me investimet që KEDS-i ka realizuar gjatë këtyre muajve të fundit në Komunën e Dragashit. Ndër...

Gjashtë persona të dënuar me burg për vjedhje të rrymës në...

Humbjet totale të energjisë elektrike janë rreth 24 përqind, ku bëjnë pjesë humbjet teknike dhe keqpërdorimet, apo vjedhjet e energjisë elektrike. Kjo përqindje e vjedhjeve...

Tenderi 6 milionësh i KEK-ut, Sami Lushtaku e të tjerët përballë...

Sot pritet që të vazhdojë gjykimi ndaj Sami Lushtakut dhe gjashtë personave të tjerë të akuzuar lidhur me tenderin gjashtë milionësh për sigurimin e...

Bizneset të pakënaqura me zbritjen e tarifave të energjisë

Përfaqësues dhe pronarë të bizneseve në Kosovë e kanë quajtur zbritje simbolike uljen e tarifave të energjisë elektrike, duke thënë se tarifat e aplikuara...

Njazi Thaçi drejtor i ri i KEK-ut

Korporata Energjetik e Kosovës (KEK), ka drejtor të ri. Ai është Njazi Thaçi. Kështu bëhet e ditur nëpërmjet një komunikate për media dërguar nga...

ZRRE ul çmimin e energjisë elektrike për bizneset

Bordi i Zyrës së Rregullatorit për Energji (ZRRE) në mbledhjen e tetë për këtë vit, ka marrë vendim për tarifat e energjisë elektrike me...