Nga viti i ardhshëm kosovarët do të gjobiten nëse nuk e...

Nga viti i ardhshëm, kosovarët do të duhet t’i paguajnë tatim shtetit për tokën që nuk e punojnë. Gjithë kjo meqenëse institucionet e Kosovës...

Tatimi në tokë nis nga ky vit, gjoba për ata që...

Fatura juaj e tatimit në pronë nga ky vit do të përfshijë edhe tatimin në parcela, i cili për të evituar rritje të larta...

Komuna e Dragashit shkëmben përvojat bujqësore në Lubjanë të Sllovenisë

Udhëheqësi i sektorit të bujqësisë në komunën e Dragashit po qëndron për vizitë studimore në Lubjanë të Sllovenisë. Ai për Tv Opoja tregoj se...

Rreth 15 mijë vende të lira të punës në Kosovë

Derisa në gjithë vendin janë rreth 100 mijë qytetarë që po presin për një vend pune, në Ministrinë e Punës thonë se aktualisht në...

Mbi 95 për qind e grurit të importuar, nga Serbia

Sipas të dhënave të Agjencisë së Statistikave të Kosovës, më së shumti drithëra Kosova importon nga Serbia. Të dhënat e ASK-së tregojnë se në vitin...

Ministria e Bujqësisë ka bërë ekzekutimin e subvencioneve në vlerë prej...

Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, përmes Agjencisë për Zhvillimin e Bujqësisë, ka bërë ekzekutimin e pagesave direkte në vlerë prej 7,660.607.06 euro...

Kurti: Shteti që e lë tokën djerrë nuk ka çfarë korr

Lideri i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti, ka shprehur shqetësimin e tij për çmimin e lartë të derivateve të naftës dhe për thatësinë që po...

Qumështarët shpresojnë në jetëgjatësinë e vendimit për masën ndaj importeve nga...

Lajmi i djeshëm që Ministria e Tregtisë dhe Industrisë ka vendosur masë mbrojtëse prej 10 për qind për produktet e importuara me origjinë nga...

Zëvendësministri i Bujqësisë, Mevludin Krasniqi i kundërpërgjigjet Albin Kurtit rreth gjendjes...

Zëvendësministri i Bujqësisë, Mevludin Krasniqi, i kundërpërgjigjur kryetarit të Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti, pas deklarimit të tij se kjo degë nuk ka qëndruar kurrë...

Mbahet panairi i prodhimeve vendore bujqësore

Për herë të parë në Prishtinë, do të hapet panairi i prodhimeve vendore bujqësore. Ekonomitë familjare dhe ndërmarrjet bujqësore prodhuese e përpunuese të territorit të...