Faktorët e rritjes së çmimit të bukës në Kosovë

Vendosja e taksës fillestare prej 10 për qind nga ana e Qeverisë së Kosovës për produktet e Serbisë dhe Bosnjës së Hercegovinës,...

Pas taksës 100%, rënie drastike e importit nga Serbia dhe Bosnja

Importi i produkteve nga Serbia dhe Bosnje e Hercegovina në tregun e Kosovës, pothuajse është ndërprerë tërësisht. Tetë ditë pas vendosjes se taksës në...

Piraj: Sot flamuri i Kosovës dhe prodhimet vendore u rreshtuan krahas...

Në panairin i cili po mbahet në qytetin e Stambollit po marrin pjesë firma dhe brende nga e gjithë bota aty po ekspozohen edhe...

Haradinaj: Prodhimi është sfidë, bizneset mos t’i rrisin çmimet

Kryeministri Ramush Haradinaj ka thënë se prodhuesit vendorë kanë qenë të sfiduar gjatë punës së tyre dhe janë përballur me probleme të ndryshme. “Prodhimi është...

Admirali i NATO-s: Tarifa për mallrat e Serbisë rrezikon izolimin e...

Vendosja e taksës prej 100 për qind nga ana e Qeverisë së Republikës së Kosovës, për produktet të cilat importohen nga Serbia dhe Bosnja...

Inspektorati në Dragash me urdhër nga ana e MTI-së ka zhvilluar...

Pasi që kaluan 24 orë nga vendimi për produktet që importohen nga Serbia dhe Bosnja të vendosët taksa në 100% në Komunën e Dragashit...

Mediat ndërkombëtare: Kosova godet Serbinë me taksën prej 100%

Mediumi britanik BBC ka raportuar për taksën prej 100 për qind që ka vendosur Kosova ndaj importit të prodhimeve serbe dhe ato nga Bosnja...

Taksa për importet pritet t’i lëvizë çmimet në Kosovë

Vendosja e taksës prej 10 për qind për importet nga Serbia dhe Bosnjë e Hercegovina nga ana e Qeverisë së Kosovës, pritet të prekë...

Bordi kërkon mbështetje nga britanikët për përzgjedhjen e Kryeshefit të Telekomit...

Bordi i Drejtorëve të Telekomit ka kërkuar mbështetje nga ambasada britanike për përzgjedhjen e Kryeshefit të Telekomit të Kosovës, pas dorëhqjes së Gent Begollit...

Çmimet e produkteve të konsumit shënojnë ngritje në Kosovë

Çmimet e produkteve të konsumit gjatë muajit tetor janë ngritur për 0.2%, krahasuar me muajin shtator të këtij viti. Ngritja e çmimeve është evidentuar për...