Nis aplikimi për rimbursim nga kuponët fiskal

Administrata Tatimore e Kosovës njofton gjithë qytetarët se nga data 1 Korrik 2019 mund të aplikojnë për rimbursim nga kuponët fiskal.Aplikimi bëhet duke plotësuar...

BE-ja do t’i japë miliarda euro Kosovës dhe vendeve tjera ballkanike

Bashkimi Evropian planifikon që të shpenzojë një pjesë të buxhetit të saj jashtë kufijve të saj, ka njoftuar një grup i quajtur fact4EU, që...

Mbi 20 mijë tonë barna pa afat mbahen nëpër depo në...

Më shumë se 20 mijë tonë barna pa afat, të cilat janë jashtë përdorimit, qëndrojnë nëpër depo të ndryshme në Kosovë. Kjo përllogaritje është...

BQK: Borxhi publik arriti në 1.1 miliard euro

Banka Qendrore e Republikës së Kosovës, ka njoftuar Sektori fiskal në TM1 2019 u karakterizua me rritje të të hyrave dhe rënie të shpenzimeve...

Sot në Komunën e Dragashit është mbajtur trajnimi, Analizat e tokave...

Sot në Komunën e Dragashit është mbajtur trajnimi: Analizat e tokave bujqësore - Komentimi i rezultateve dhe rekomandimet për plehërim- Ligjërues Prof.Dr....

Ministria e Bujqësisë hap periudhën e aplikimit për subvencione me fond...

Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural ka hapur nga sot fazën e aplikimit për subvencione për disa kultura dhe aktivitete bujqësore. Për sektorët, të...

Përpunuesit e drurit vlerësojnë vendimin e ministrit Shala për ndalimin e...

Ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Endrit Shala, bashkë me zëvendëskryeministrin Fatmir Limaj, kanë vizituar kompaninë e prodhimit të mobileve “Elnor” për të...

Drejtori i ekonomisë dhe financave në Dragash tregoj arsyen në ngecjen...

Kryetari i komunës së Dragashit zotëri Shaban Shabani në seancën e IV-të kishte paraqitur para asambelistëve të kuvendit komunal në Dragash shpenzimet për tre...

Zëvendësministri Krasniqi kumton lajmin e shumëpritur për Fermerët

Zëvendësministri i Ministrisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural (MBPZHR), Mevludin Krasniqi, përmes llogarisë së tij në Facebook, ka bërë të ditur se është...

Nga viti i ardhshëm kosovarët do të gjobiten nëse nuk e...

Nga viti i ardhshëm, kosovarët do të duhet t’i paguajnë tatim shtetit për tokën që nuk e punojnë. Gjithë kjo meqenëse institucionet e Kosovës...