Opinione

Ngjarje te ndryshme nga Opinjonist te njohur

VAJDIN HAJRIZI – VEPRIMTARI QË U MBYT NË USHTRI JUGOSLLAVE PËR...

Vajdin Hajrizi u lind më 22. 10. 1969 në Kuklibeg. Shkollën fillore e kreu në Bresanë, kurse të mesmen e vijoi në Dragash, në...

ALAJDIN XHEZAIRI: MILITANTI I UÇK-së

Dëshmori Alajdin Xhezairi është lindur më 20.07.1974 në Prizren nga babai Nevzati dhe nëna Zyrafetja nga Bresana. Familja e tij para viteve shtatëdhjetë është...

Për çështje nacionale mos kërkoni përfitime politike!

Tashmë jemi mësuar të shohim skema të ndryshme në Kuvendin e Kosovës. Inatet politike ndërmjet partive janë shprehur në forma nga më të ndryshmet,...

SAMIDIN EMINI: LUFTËTARI I UÇK-së, TË CILIT NUK I DIHEJ NISHANI

Djaloshi nga Opoja, Samidin Emini, është i lindur më 17 maj 1975 në fshatin Kuk, komuna e Sharrit (atëherë Dragashit). Shtatë vitet e para...

POSTIMET E FUNDIT

KUKËSI NDERON DEMIR RESHITIN

"Krijuesi Demir Reshiti (Opojë) dhe lidhjet e tij me Kukësin", titullohet aktiviteti letraro-artistik që të enjten më 12 shtator 2019 do ta organizojë Qendra...

Të rinj, të reja, bashkëmendimtarë, bashkohuni që t’a bëjmë realitet frymën e ndryshimit që...

"Shpresa e fundit jeni ju"; "Do t'a provojmë edhe Albinin se s'bën"; "Do t'iu testojmë dhe juve në pushtet". Jo rastësisht e fillova këtë...

Selim Kryeziu zgjedhet antar në kryesinë Qendrore të LDK-së

Nga mbledhja e këshillit të përgjithshëm të LDK-së në Prishtinë i cili është mbajtur sot është bër edhe zgjedhja e kryesisë Qendrore...