Opinione

Ngjarje te ndryshme nga Opinjonist te njohur

Sundimi i rendit dhe ligjit sfidë edhe pas dy dekadave të...

Autor: Fatmir Halili Përveç sfidave ekonomike e sociale të cilat e kanë përshkuar Kosovën gjatë këtyre dy dekadave të pasluftës, fuqizimi i demokracisë dhe shteti...

Dualiteti i falsitetit dhe ndershmeria

Batjar Halili (psikolog) Ne njohim shumë njerëz në përditshmërinë tonë. Dëgjojmë në media e shikojmë në vendin e punës ku veprojmë dhe jashtë tij...

KAM APO NUK KAM TË DREJTË

Para pak dite, gjithandej nëpër Kosovë u organizuan mbrëmjet e maturës.Kjo mbrëmje padyshim se është mbrëmja më e mirë në jetën e...

Bibliotekat botërore të njohura

Perktheu dhe pershtati nga turqishta : Batjar Halili Vende unike dhe mbresëlënëse ku mund të qëndroni vetëm me libra: bibliotekat më...

Nënkryetari i VV-së në Sharr: “KU JANË DORËHEQJET MORALE?!”

KU JANË DORËHEQJET MORALE? Zyrtarë të lartë komunal, jo rrallëherë kanë qenë subjekt i aferave korruptive apo edhe...

Njeriu, kafshë apo perëndi?

Batjar Halili (psikolog) Duke qenë se jemi të fushës psikologjisë shumë persona na drejtohen për të na pyetur për...

ME GJAKUN E TIJ PËRFORCOI NGJYRËN E FLAMURIT, NË PALËT E...

Amaneti: “Armën time t’ia jepni djalit dhe kurrë të mos zbrazet” Shkruan: Demir Reshiti Pesëmbëdhjetë vite...

Sekretari organizativ i VV-së në Sharr bën thirrje për qytetari aktive...

Sekretari i Qendrës së VV-së në Sharr, përmes një postimi në rrjetin social facebook ka bërë thirrje që qytetarët t'a zgjedhin aktivizmin qytetar e...

Fatmir Halili cilët njerëz i duhen Kosovës?!

Për dy decenie Kosova ka vuajtur për dy grupe të njerëzve, për ata që e duan shtetin, dhe për ata që dijnë të punojnë...

Analfabetët funksional në kërkim të pozitës së intelektualit!

Shkruan Fatmir Halili Shoqëria jonë momentalisht është në një gjendje të çakorduar. Rruga deri te ardhja këtu është e njohur, por rruga për zgjidhje nuk...

POSTIMET E FUNDIT

Afër rrugës ku kalojnë nxënësit, shfaqet ujku në Dragash

Një ujk është parë sot gjatë mëngjesit në afërsi të fshatit Buzez të komunës së Dragashit. Ai është filmuar në afërsi të rrugës që lidh...

Ilir Baldedaj ironizon me PDK-në e Prizrenit, i thotë për kryesuesin duhen 21 vota

Shefi i G rupit të kuvendarëve të AAK-së Ilir Baldedaj, ironizon me PDK-në e cila në orët e mbrëmjes, përmes rrejtit social doli me...

Kryetari Shabani ka nënshkruar marrëveshje me Caritasin Zviceran për promovimin e prodhimtarisë bujqësore

Kryetari i Komunës së Dragashit, Shaban Shabani ka nënshkruar sot një marrëveshje rreth promovimit të prodhimtarisë bujqësore në Deagash dhe atë me Caritasit Zviceran....