Ballina Opinione

Opinione

Ngjarje te ndryshme nga Opinjonist te njohur

Fatmir Halili cilët njerëz i duhen Kosovës?!

Për dy decenie Kosova ka vuajtur për dy grupe të njerëzve, për ata që e duan shtetin, dhe për ata që dijnë të punojnë...

Reformimi i partive politike domosdoshmëri e kohës!

Shkruan Fatmir Halili Në vendet demokratike qeverisja e shtetit është në duart e partive politike. Jeta politike, institucionale dhe niveli i demokracisë në një vend,...

Miftar Ajdini:Filozofia e biznesit tek Japonezet!

Popujt aziatikë, veçanërisht japonezet karakterizohen nga forca e vullnetit, profesionalizmi, përkushtimi dhe disiplina në punë. Edukata e punës tek ata është një kulturë e...

SA LARG DEMOKRACISË QË JEMI

Shkruan Hajriz Meleqi Për të tretën herë me radhë u qertifikuan rezultatët e zgjedhjeve parlamentare në Kosovë, dhe asnjë urim nga liderët partiak për fituesin...

Imami i vjetër dhe xhemati nga diskoteka

Ngjarjen e ka treguar një djalë nga të penduarit, i cili ka thënë: “Në lagjen tonë ishte një xhami e vogël. Imami i saj ishte...

Bibliotekat botërore të njohura

Perktheu dhe pershtati nga turqishta : Batjar Halili Vende unike dhe mbresëlënëse ku mund të qëndroni vetëm me libra: bibliotekat më...

Etër e bij, dy botë përballë njëra – tjetrës

Kohëve të fundit në shoqërinë kosovare shikojmë prishje të raporteve të prindërve me fëmijët e tyre. Sociologët i shohin në këndvështrimin e konfliktit të...

Mërgimi, shumë më i rëndë sesa që mendohet (shkrim i drejtuar...

Një i ri i edukuar është ai, i cili është në gjendje të VENDOSË (të merr vendime mbi veten, sado të vështira të jenë...
TV OPOJA

HALILI: Shoqëria kosovare më shumë vuan nga kriza morale, se sa...

Kryetari i NISMA Socialdemokrate në Dragash z.Fatmir Halili, konsideron që shoqëria jonë është në një gjendje ku më shumë po vuan nga kriza morale,...

PROJEKTI I THAÇIT KA GJASA PËR REALIZIM

Shkruan:Hajriz Meleqi Se kufiri me Serbinë do të korigjohet gjasat janë reale. Sa herë që Thaçi ka këmbngulë për diçka, ajo ndoshta është vonuar por...

POSTIMET E FUNDIT

Delegati i LDK-së në Dragash z.Naser Myrtezani, Selfi me Plis në Kokë!

Delegati i Lidhjes Demokratike të Kosovës dega në Dragash zotëri Naser Myrtezani për opinionin e gjerë nihet për aktivitet të ndryshme ku ai shpesh...

Afër rrugës ku kalojnë nxënësit, shfaqet ujku në Dragash

Një ujk është parë sot gjatë mëngjesit në afërsi të fshatit Buzez të komunës së Dragashit. Ai është filmuar në afërsi të rrugës që lidh...

Ilir Baldedaj ironizon me PDK-në e Prizrenit, i thotë për kryesuesin duhen 21 vota

Shefi i G rupit të kuvendarëve të AAK-së Ilir Baldedaj, ironizon me PDK-në e cila në orët e mbrëmjes, përmes rrejtit social doli me...