Ballina Opinione

Opinione

Ngjarje te ndryshme nga Opinjonist te njohur

Nga të gjithë hajnat më të këqinjtë janë ata që vjedhin...

Ata që vjedhin realitete që kurrë nuk i kanë jetuar apo përjetuar. Ata që vjedhin përvoja të cilat kur kanë ndodhur iu kanë shmangur....

Problemet politike rezultat i mungesës së demokracisë së brendshme të partive...

Shkrun Fatmir Halili Nuk është bllokada e parë për krijimin e qeverisjes pas zgjedhjeve, por nuk do të jetë as e fundit. Janë një mori...

Të anojmë në të qenurit dijedashës e jo notedashës!

Nëse sistemi është i organizuar që ne nxënësit të anojmë në të qenurit dijedashës e jo notedashës, s'do të ishte në këtë formë diskutimi...

Rezultatet e testit PISA dolen ashtu edhe sikurse shumica nga NE...

Fajtore jemi te gjithe se bashku mesimdhenes, prinder, nxenes dhe institucione te arsimit te te dyja niveleve. Nese kjo hallke e bashkepunimit do kishte...

SA LARG DEMOKRACISË QË JEMI

Shkruan Hajriz Meleqi Për të tretën herë me radhë u qertifikuan rezultatët e zgjedhjeve parlamentare në Kosovë, dhe asnjë urim nga liderët partiak për fituesin...

KUSH KËND E DËMTOI, ALEANCA PSD-në, APO PSD-ja ALEANCËN ?!

Shkruan Hajriz Meleqi Grupi i PSD -së, për debaklin që pësoj në zgjedhjet parlamentare, po e kërkon fajin të Aleanca. Në anën tjetër edhe...

Të rinj, të reja, bashkëmendimtarë, bashkohuni që t’a bëjmë realitet frymën...

"Shpresa e fundit jeni ju"; "Do t'a provojmë edhe Albinin se s'bën"; "Do t'iu testojmë dhe juve në pushtet". Jo rastësisht e fillova këtë...

Sfidat e intelektualit në jetën politike!

Butësia dhe sjellja intelektuale po na shkakton probleme, shoqëria jonë është përgatitur që sjelljet e dobëta dhe arroganca, të jenë më të pranueshme se...

Etër e bij, dy botë përballë njëra – tjetrës

Kohëve të fundit në shoqërinë kosovare shikojmë prishje të raporteve të prindërve me fëmijët e tyre. Sociologët i shohin në këndvështrimin e konfliktit të...

Policia dhe Prokuroria të hetojnë të gjithë ata që pengojnë gazetarët...

Sulmi ndaj gazetarëve në Kosovë është dukuri në rritje duke e rrezikuar një segment shumë të rëndësishëm shoqëror në krijimin e opinionit dhe informim...

POSTIMET E FUNDIT

Banorët e Dragashit kerkojn shërbime 24 orë nëpër Qendrat e Mjeksisë Familjare

Edhe pse në komunën e Dragashit nuk ka asnjë rast të dyshuar me virusin COVID19 por as edhe të konfirmuar nga ky i fundit...

BIK-u në Dragash ndan pako ushqimore për 57 familje nevojtare

Sot me datë 2 Prill të vitit 2020 Këshilli i Bashkësisë Islame në Dragash përkatësishtë sektori humanitar dega e “Bereqeti-të”, bëri shpërndarjen e pako...

Dragashi përfiton nga Qeveria vetëm një projekt sportiv për vitin 2020

Kuvendi i Republikës së Kosovës me datë 10 Mars ka miratuar Buxhetin për vitin 2020 i cili është votuar me 63 vota pro. Televizioni Opoja...