Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Maqedonia përfiton më së shumti nga taksë ndaj produkteve serbe

Ata që mund të përfitojnë më shumë nga lufta ekonomike mes Prishtinës e Beogradit, janë tregtarët nga Maqedonia. Pas vendimit të qeverisë kosovare për...

Elvis Naçi reagon lidhur me shpifjet me të cilat etiketohet Imami

Kohët e fundit është bërë fenomen shumë i dobët nga njërëzit të ligë duke e sprovuar popullatën me gjëra shpifëse kunder komunitetit mysliman. Caku i...

Halil Kastrati bën me banesë të re familjen nga Tetova

Tetove / E gezofshi banesen e re “ As borgj sun po lypi se nuk po mundem me i kthy, akoma i kam 250 euro...

Më 15 nëntor nis sezoni dimëror: A jemi të obliguar të...

Nga 15 nëntori, automjetet dhe bashkësitë e mjeteve që marrin pjesë në trafikun rrugor në Kosovë duhet patjetër t’i kenë pajisjet dimërore. Ligji për rregullat...

Burrat shqiptarë ndër më të “keqtrajtuarit” për lejen e prindërimit

Në Shqipëri gratë që behën nëna përfitojnë leje prindërimi për 52 javë, edhe pse jo të paguara me 100% të pagës. Kohëzgjatja e lejes...

Rruga Prizren-Dragash-Tetovë, peng i kostos së projektit

Drejtues të Ministrisë së Infrastrukturës kanë pranuar se ende nuk ka ndonjë projekt konkret për ndërtimin e rrugës Prizren-Dragash-Tetovë. Ata kanë theksuar se autoritetet...