Talenti Opojarë që po mahnit me paraqitje në Austri

Amin Shasivari po mahnit me paraqitjet e tij në futbollin e gjeneratave të reja në Austri. Talenti 14 vjeçar është duke bërë paraqitje fantastike me...

Suksesi i stomtalogut Liridon Qafleshit nga Kosova është sukses admirues

Edhe një sukses i studentëve shqiptarë nga Kosova në SHBA, njëri ndër ta Liridon Qafleshi, arrin që krahas gradimit profesional si stomatolog, arrin të...

Në Gleisdorf të Austrisë u mbajt kuizi i Diturisë i Nxënësve...

Prononcim i Konsullit të Republikës së Kosovës në Austri, z. Mag. Isa KOSUMI, dhënë për TV Opoja, lidhur me Mbajtjen e...

Diaspora vazhdon ta mbajë gjallë ekonominë e Kosovës

Kosovën po e mban në këmbë ekonomikisht diaspora jonë ku sipas guvernatorit të Bankës Qendrore të Kosovë (BQK), Fehmi Mehmeti, diaspora gjatë vitit 2018...

Ambasada e Kosovës në Vjenë të Austrisë bëhet me databazë për...

Prononcim i Konsullit të Republikës së Kosovës në Austri, z. Mag. Isa KOSUMI, dhënë për TV Opoja, lidhur me Instalimin e Databazës për...
TV OPOJA

Vogëlushi tre vjeçar nga Bresana e Opojës, një Shqiptar i vertetë!

Fëmijet tanë nuk po asimilohën ata po rriten me frymë shqipetare. Jo rrallë herë thuhet se fëmijët të cilët kanë lindur dhe po rriten në...

Kasim Qafleshi nga Opoja merr mirënjohje nga kryetari i partisë socialiste...

Antëtarët dhe aktivistët më të dalluar në Austrinë e Epërme,ditë më parë kanë pranuar mirënjohje nga Eurodeputeti prof. Josef Weidenholzer njëherit edhe zëvëndëspresident i...

Edhe 28 shtëpia te reja nga Jetimat e Ballkanit

Jetimat e Ballkanit sot nenshkruan memorandum bashkepunimi edhe me tri komuna te Kosoves Me komunen e Pejes ku do te ndertohen 12 shtepi Per secilen shtepi...

Ambasada e Kosovës në Vjenë të Austrisë vendosi në funksion sistemin...

Prej sot, qytetarët e Republikës së Kosovës që jetojnë në Austri, Hungari, Çeki, Sllovaki dhe shtetet përrreth, kan mundësi që çdo lindje, kurorizim dhe...