Caktohët data e mbajtjës së provimit të maturës

Drejtoria e Arsimit në një njoftim të dërguar në redaksinë e TV Opoja tregoi se sot është bërë tërheqja publike të shortit...

Manifestohët dita e shkollës “Ulina” (Video, Foto)

Me një program të pasur artistik me këng, poezi e valle para një numri të madh të pranishmëve u manifestua dita e...

Sot në Komunën e Dragashit është mbajtur trajnimi, Analizat e tokave...

Sot në Komunën e Dragashit është mbajtur trajnimi: Analizat e tokave bujqësore - Komentimi i rezultateve dhe rekomandimet për plehërim- Ligjërues Prof.Dr....

Studentët nga Universiteti “Ukshin Hoti” vizituan Prokurorinë Themelore në Prizren

Prizren, 06 qershor 2019 – Prokurorinë Themelore në Prizren, e vizituan një grup prej 15 studentësh të Fakultetit Juridik nga Unviersiteti “Ukshin Hoti”,...

Aktakuzë për Vrasje të Rëndë në rastin e kazinos në Suharekë

Prizren, 5 qershor 2019 – Prokuroria Themelore në Prizren, Departamenti i Krimeve të Rënda, ka ngritur aktakuzë kundër të pandehurit me inicialet Sh.S., për...

Ministria e Bujqësisë hap periudhën e aplikimit për subvencione me fond...

Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural ka hapur nga sot fazën e aplikimit për subvencione për disa kultura dhe aktivitete bujqësore. Për sektorët, të...

250 nxënës të komunës sonë iu bashkuan nismës së Komitetit Olimpik...

Përkundër motit të ligë edhe komuna e Dragashit sot iu bashkua nismës së Komitetit Olimpik të Kosovës, dhe 30 Komunave tjera të...

MAQEDONIA SHPËRBLEN POETEN MANJOLA BRAHAJ

Në festivalin letrar ndërkombëtar "Shkëndijat Letrare 2019" në mesin e 160 konkurrentëve nga vendet e Ballkanit si; Mali i Zi, Bosnia dhe...

Shteti pa autoritet në një pjesë të komunës së Dragashit

Në një pjesë të Dragashit, shteti i Kosovës pothuajse nuk ekziston. 16 fshatra të Gorës nuk kanë lidhje me Republikën e Kosovës,...

Shqipëria rrit eksportet me Kosovën

Në muajin prill 2019, vendet me të cilët Shqipëria ka pasur rritje më të madhe të eksporteve, në krahasim me prill 2018...

POSTIMET E FUNDIT

Në Ditën e Çlirimit të qytetit, Qendra e VV në Sharr përkujtojnë dëshmorët e...

Sot, Qendra e VETEVENDOSJE!s në Dragash, ka bërë homazhe tek varrezat e dëshmorëve të qytetit raporton TV OPOJA. Delegacionit i ka paraprirë deputeti i Kuvendit,...

Dr. spec. Selami Sylejmani në 20 vjetorin e lirisë vjen me shkrimin për dëshmorin...

Të kërkoni nga unë që të flas për Dr. Faherdin Hotin, dhe ti shpalos kujtimet me te, fillimisht është ndere për mua, por në...

Konfiskohen gjedhe me vlere mbi 20,000 mije euro në komunën e Dragashit

Njësia e hetimeve rajonale e Policise Kufitare Perendimi, Spmk Dragash, Inspektorati komunal, Auv dhe njesitet e antikontrabandës së doganës sotë duke filluar që nga...