Ballina Autorët Postime nga TV OPOJA

TV OPOJA

119 POSTIME 0 KOMENTET

Kryetari Shabani ka nënshkruar marrëveshje me Caritasin Zviceran për promovimin e...

Kryetari i Komunës së Dragashit, Shaban Shabani ka nënshkruar sot një marrëveshje rreth promovimit të prodhimtarisë bujqësore në Deagash dhe atë me Caritasit Zviceran....

Mbahën garat e fizikanëve të rinj në Dragash (Video, Foto)

Drejtoria e Arsimit në Dragash në bashkëpunim me shoqatën e Fizikanëve të Kosovës për herë të dytë, po organizon Garat e Fizikanëve të Rinj...

Shkolla “Fetah Sylejmani” bëhet me Laborator modern (Video, Foto)

Fillimi i periudhës së dytë të vitit shkollor 2019/20, për Drejtorisë së Arsimit në Dragash nisi në mënyrë shumë positive, perveq përurimit të çerdhes...

Përurohet çerdhja e parë në Dragash (Video, Foto)

Sot me fillimin e periudhës së dytë të vitit shkollor 2019/20 për herë të parë nga Drejtoria e Arsimit në Dragash është bërë përurimi...

DKA në Dragash shpall konkurs për regjistrimin e fëmijëve në qerdhe

Drejtori komunalee Arsimit në Dragash shpall konkurs për regjistrimine e fëmijëve në Qendrën Komunitare për fëmijët e grupmoshave 3-5 vjeç. Pranimi i dokumentacioneve bëhet prej...

U mbajt turneu me shkollat e futbollit nga Kosova e më...

Turneu që do organizohej për nder të ditës së flamurit nga Drejtoria për Kultur, Rini e Sport në bashkpunim me shkollën e futbollit “Aroma”...

U mbajt takimi i dytë publik me qytetar për këtë vit...

Sot në sallën e kuvendit komunal në Dragash me organizimin e kryetarit të komunës u mbajt takimi i dytë publik me qytetar për këtë...

Nënshkruhet marrëveshja për hapjen e qerdhes për fëmijë në Dragash (Video,...

Sot në sallën e kuvndit komunal u nënshkrua marrëveshje mes Drejtorisë së Arsimit në Dragash dhe Qendrës për Shërbime Humane dhe Zhvillim, për hapjen...

Mbahet orë letrare kushtuar Dëshmorëve të Opojës

Në ambientet e gjimnazit "Ruzhdi Berisha" në Dragash është mbajtur orë letrare kushtuar Dëshmorëve të Opojës, në këtë organizim prezentuan nxënës si dhe autor...

Të anojmë në të qenurit dijedashës e jo notedashës!

Nëse sistemi është i organizuar që ne nxënësit të anojmë në të qenurit dijedashës e jo notedashës, s'do të ishte në këtë formë diskutimi...