Ballina Autorët Postime nga TV OPOJA

TV OPOJA

723 POSTIME 0 KOMENTET

Banorët e Dragashit kerkojn shërbime 24 orë nëpër Qendrat e Mjeksisë...

Edhe pse në komunën e Dragashit nuk ka asnjë rast të dyshuar me virusin COVID19 por as edhe të konfirmuar nga ky i fundit...

BIK-u në Dragash ndan pako ushqimore për 57 familje nevojtare

Sot me datë 2 Prill të vitit 2020 Këshilli i Bashkësisë Islame në Dragash përkatësishtë sektori humanitar dega e “Bereqeti-të”, bëri shpërndarjen e pako...

Dragashi përfiton nga Qeveria vetëm një projekt sportiv për vitin 2020

Kuvendi i Republikës së Kosovës me datë 10 Mars ka miratuar Buxhetin për vitin 2020 i cili është votuar me 63 vota pro. Televizioni Opoja...
Xhanije Shabani

Nxënësja e shkollës “Fetah Sylemjani” në Dragash ka një mesazh për...

Në redaksinë e televizionit Opoja kemi pranuar një video nga vogëlushja Xhanije Shabani nga fshati Shajne e komunës së Dragashit, nxënëse në klasën e...

Gjahtarët nga Shqipëria futën ilegalishtë në Kosovë dhe vrasin kafshët në...

Gjahtarë nga Shqipëria janë futur ilegalishtë në Restelicë/ Dragash – Kosovë dhe të martën kanë vrarë një qen të Sharrit që ishte pronë e...

Reagim lidhur me shkrimin në faqen e rrejshme “Komuna e Dragashit”

Shkrimi në faqen “Komuna e Dragashit” është keqdashës dhe nuk paraqet informacion të saktë se në fshatin Bellobrad në komunën e Dragashit ka të...

Prej vendimit për kufizim të lëvizjes në Dragash është arrestuar vetëm...

Dragash – Prej vendimit të Qeverisë së Kosovës, për kufizim të lëvizjes, si masë parandaluese për përhapjen e virusit Covid-19, në Komunën e Dragashit ka...

Vazhdon karvani humanitar për familjet në Opojë

Shoqata Humanitare "OPOJA" edhe sot me datë 31 Mars ka vazhduar karvanin e saj humanitar nëpër fshatrat e Opojës percjell televizioni Opoja. Për redaksinë tonë...

Banorët e fshatit Zaplluxhe të frikësuar nga një shtyllë elektrike

Banorët e lagjes "Tumqine" të fshatit Zaplluxhe të komunës së Dragashit kanë raportuar në redaksinë e televizionit Opoja për një shtyllë elektrike të kompanisë...

U mblodhën për të katërtën herë Shtabi Emergjent në Dragash

Sot është mbajtur mbledhja e katërt e Shtabit Emergjent e kryesuar nga Kryetari i Komunës së Dragashit , Shaban Shabani njofton televizioni Opoja....