Ballina Autorët Postime nga TV OPOJA

TV OPOJA

251 POSTIME 0 KOMENTET

YMRIJE BEQAJ – IKONË E ARTIT MUZIKOR SHQIPTAR

Me repertorin e saj të pasur, sidomos në vijën melodike të traditës opojane, Ymrija ka arritur të prezantojë dhe përjetësojë, vlerat e njëmendta të...

Prof. dr. NEXHMI HYSENI THEMELUES I KIRURGJISË MODERNE KOSOVARE

Prof. dr. Nexhmi Hyseni është pasqyrë e gjallë e një kirurgu të shquar që bëri 32 vjet punë kirurgjike me standarde të larta, duke...

Hatim Baxhaku pjes e kuvendit, zëvendëson Qunin

Depuetet:Hatim Baxhaku zëvendëson Anton Qunin, Xhavit Uka -Avdullah Hotin Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) ka mbajtur mbledhjen e parë në përbërjen e re, pasi 10...

Vazhdojn reshjet e borës, problem të shumta në komunikacion, flasin nga...

Duke ditur pozitën gjeografike të komunës së Dragashit, rrezë maleve të sharrit e koretnikut, dimëri shpesh din të na tregoj dhëmbët duke shkaktuar telashe...

Asambleja e parë këtë vit, me përqafime e urime për një...

Në mbledhjen e parë për këtë vitë të asamblesë komunale në Dragash ishte paraparë që të shqyrtohet raporti i punës për vitin e kaluar...

Drejtoria komunale për Arsim në Dragash, njofton kandidatët e konkursit 13/33

Në një njoftim të publikuar sot nga Drejtoria komunale për Arsim në Dragash njoftohen Kandidatët e konkursit:13/33, i cili ishte shpallur me datë:...

I riu nga Opoja, zhvillon aplikacion për korigjimin e testimeve.

Arlind Shaqiri nga fshati Bresanë, komuna e Dragashit, i lindur në një familje e cila ka nxjerr kuadro në lëmi të ndryshme profesionale. Shkollën fillore...
Foto nga Tv Opoja

Asambleisti drejtuar kryetarit: Investimet këtë vitë të fokusohen nëpër shkolla!

Në mbledhjen e parë për këtë vitë në asamblenë komunale në Dragash ishin paraparë të diskutohen tri pika, ndër këto pika më e rëndësishme...

KK Dragash shqyrton raportin e punës për vitin 2019, sjell planin...

Kuvendi komunal në Dragash në këto momente është duke e shqyrtuar raportin e punës për vitin 2019 si dhe planin e punës për vitin...

Mergim Mestani operohet në QKUK, falendëron stafin mjekësor

Mergim Mestani ishte kandidat për deputet në zgjedhjet e fundit parlamentare në Republikën e Kosovës nga subjekti i Lëvizjes Vetëvendosje i përzjgedhur nga dega...