TV OPOJA
Sport

​Kosova fitoi 4 medalje në Dubrovnik por Driton Kuka nuk është i kënaqur

Trajneri i xhudos Driton Kuka, ka analizuar formën e sportistëve të tij në garën e djeshme në Dubrovnik, ku Kosova fitoi 4 medalje, dy të arta e dy të argjendta, megjithatë ai nuk ndihet i kënaqur pasi thotë paraqitja e sportistëve lë shumë për të dëshiruar.

Kuka ka shkruar në Facebook se dje në Dubrovnik u mbajt gara e parë zyrtare pas fillimit të pandemisë, ku Kosova fitoi 4 medalje, dy të arta e dy të argjendta.

Sipas tij, forma e sportistëve gjithmonë pamjet më reale i jep në gara për trajnerin.

“Paraqitja e djeshme e garuesve realisht nga këndi im jep shumë për të dëshiruar. Laura, Flaka e Erza si potencial për medalje serioze për të rritura patën mangësi sidomos sulmet për hudhje. Përformanca e tyre fizike ishte e mirë por teknikisht nuk ishin as për së afërmi nga ajo që duhet të jenë. Medaljet janë gjithmonë sukses por konkurrenca nuk ishte aq e fortë siç është në gara të niveleve ku fitohen pikët Olimpike, as për së afërmi bile”, ka shkruar ai në Facebook.

Ai ka theksuar se Nakamura i cili duhet të garojë në 66 kg, mori medaljen e artë dhe tregoi që ka mundësi e potencial por i duhet shumë punë e madhe, pasi përgatitja fizike ishte jo e duhura.

Lajme të përafërta

Ermali nga Plava e Opojës, kontrat me klubin nga Bundesliga.

TV OPOJA
November 26, 2020

Vargu i humbjeve të Klubit Futbollistik Opoja nuk ka të ndalur!

TV OPOJA
November 20, 2018

Naser Tafili nga Opoja triumfues në shumë gara të shahut.

TV OPOJA
March 29, 2021
Exit mobile version